Beste opleidingsinstellingen van Nederland

Voor het eerst heeft er een verkiezing plaatsgevonden van met name particuliere opleidingsinstellingen voor de titel Beste Opleider van Nederland 2013. De verkiezing wordt georganiseerd door opleidingsvergelijker Springest en Loonwijzer. De uitkomsten zijn interessant voor geïnteresseerden die een opleiding, cursus of training overwegen. De resultaten zijn namelijk gebaseerd op het oordeel van oud-cursisten!

De opleiders zijn beoordeeld op de volgende aspecten; het niveau, de doelmatigheid en toepasbaarheid van de studie, de deskundigheid, didactische vaardigheid en persoonlijke aandacht van de trainer, en de algehele communicatie en professionaliteit van de opleidingsinstelling. Kortom, een vrij complete scan van de tevredenheid van andere cursisten over de opleider.

Beste opleiders per branche

De uitkomsten zijn als volgt, waarbij per branche de volgende grote opleidingsinstellingen (meer dan 150 cursisten per jaar) zijn verkozen.

Meer weten?

Er zijn ook kleinere opleidingsinstellingen per branche verkozen, alsmede voor alle opleidingen. Kijk bij de winnaars Beste Opleider van Nederland voor meer informatie.

Scroll to Top