Meer verdienen door goede opleiding

Het is algemeen bekend. Door jezelf goed op te leiden, kan je meer verdienen; “hoe hoger je bent opgeleid, hoe meer je verdient“. En het gaat niet alleen om verdienen, maar ook om het vinden van werk dat je leuk vindt en waar je eer uithaalt. Met papieren kom je simpelweg verder, in welke branche en op welk niveau je ook werkt.

Leren is investeren

Een opleiding is een investering in jezelf, die je in de meeste gevallen dubbel en dwars terugverdient. Door een actueel diploma te behalen, bevestig je vrij recent dat je een bepaald niveau hebt. En je laat aantoonbaar je motivatie voor werken en leren zien.
Daarnaast biedt een opleiding ook kans op een hoger salaris. Zeker als de opleiding direct beroeps gerelateerd is. Zo kan je met concrete beroepsopleidingen als bijvoorbeeld een vervolgopleiding financieel administratief medewerker zomaar euro 100 per maand meer verdienen.
Interessant is dat opleidingskosten in veel gevallen aftrekbaar zijn voor de belasting.

Meer weten?

Vraag in je (werk)omgeving welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Kijk vooral op welke wijze een opleiding een bijdrage zou kunnen leveren aan je carrière of je kansen op werk. Stem dit af met mensen die goed bekend zijn in de branche of sector waarin je werkt of werkzaam wilt zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version