Online studie

Het Coronavirus heeft een flinke impact op het onderwijs in Nederland. Scholen, hoge scholen en universiteiten hebben hun deuren gesloten. In een rap tempo veranderen opleidingsinstellingen hun onderwijsmethoden naar online. Wil je thuis een studie of opleiding volgen? Je kan heel goed online een opleiding volgen. Bekijk hier een uitgebreid overzicht van e-learning en thuisstudie opleidingen.

Thuisstudie

Je kan gemakkelijk en effectief thuis een studie volgen. Zelf studeren vanuit een boek of ander leermateriaal. Met thuis studeren kan je een goede balans bereiken tussen je zakelijke en priveleven. Bekijk meer dan 1.500 thuisstudies in een overzicht.

E-learning

Tegenwoordig is het aanbod van cursussen, trainingen en opleidingen die je online kunt volgen enorm. Wist je dat er meer dan 10.000 cursussen worden aangeboden door gerenommeerde Nederlandse opleidingsinstellingen? Je kan studeren waar en wanneer jij het wilt. Bekijk het aanbod van meer dan 10.000 e-learning opledingen en trainingen.

Klassikaal online

Vind je het lastig om zelf aan de gang te gaan? Je kan samen met medecursisten een online klas en opleiding volgen. Dat motiveert pas! Je hebt direct contact met je leraar of trainer, en kan samenwerken met de andere studenten. Bekijk het overzicht van meer dan 800 online klassen die in Nederland worden aangeboden.

Exit mobile version